Wie zijn wij

Meer over Diblo oftewel dè expert in betonstaal verwerking

U kunt van ons betrouwbaarheid, kwalitatief werk en vakmanschap verwachten. Met jaren ervaring is dat namelijk een eitje. Wij zetten onze vakmanschap in voor elk project. Betonstaal vlechtwerken verzorgen wij voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Het is voor ons van belang dat we met alle projecten zorgvuldig en verantwoord aan de slag gaan.

Tijdens de bespreking worden alle mogelijkheden, de plan van aanpak en alle wapeningstekeningen en buigstaten met de opdrachtgever besproken.

Op aanvraag kunnen wij ook uw buigstaten voor u verzorgen.

Op een professionele wijze wordt vervolgens het wapeningsstaal zo goed mogelijk verwerkt. Na de verwerking hiervan worden alle onderdelen door ons gecheckt en vervolgens aangeboden aan de opdrachtgever om goed te keuren. Uw mening doet er zeker aan toe!

Heeft u een vraag?

Bel 088-8453001

De specialist in betonstaal
Diblo betonstaal en betonwerken

Ervaren team

Onze werknemers zijn ervaren en vakbekwaam. Verder is ons team gemotiveerd en staat altijd voor u klaar! Iedereen in ons team is in bezit van een B-VCA of VCA–VOL certificaat en ook zijn we in het bezit van de GPI-certificaten GPI bouw en GPI-infra.

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Vakmanschap en kwaliteit

U bent aan het juiste adres als u iemand zoekt voor al uw vlechtwerk. Ons team staat bekend om hun betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen onze diensten verkrijgen.
~|comments-o~|font-awesome~|outline

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in. U kunt ons ook altijd bellen of mailen. Wij staan u graag te woord!

Ervaringen en reviews

Bekijk hier reviews en ervaringen van onze klanten bij Diblo betonstaal & betonwerken.

Vakkundige medewerkers planningen steeds behaald werk naar tevredenheid verlopen een partij die ontzorgd.

review diblo

Gerard van der Haar (aannemer Waal)

Een goede duidelijke site! Wij zijn uiterst tevreden over Diblo, gepassioneerde medewerkers, betrouwbaar, kortom kwaliteit in alle opzichten!

review diblo

John Meijer uitv. Bouwbedrijf De Delta bv

Kwaliteit en vakmanschap bij Diblo

Opdrachtgevers