Onze diensten

Betonstaal verwerking op de bouwplaats

Diblo betonstaal en betonwerken is sinds 2013 werkzaam in de bouwkundige wereld en heeft inmiddels een personeelsbestand van 60 man, die iedere dag werkt aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. Zowel particulieren, aannemersbedrijven als betonstaal verwerkende bedrijven kunnen bij ons terecht voor betonstaal verwerking, vlechtwerken en nog veel meer. Wij beschikken over de volgende certificaten: VCA-VOL, B-VCA en GPI-certificaten.

Vlechtwerken

U kunt bij Diblo terecht voor professioneel vlechtwerk. U kunt bij ons terecht voor het verwerken van betonstaal wapening ten behoeve van keldervloeren en wanden, Funderingen, Kraanpoeren, Verdiepingsvloeren, Breedplaatvloeren, Bedrijfshalvloeren, Wanden en Kolommen, Verdiepingsbalken, Bruggen, Tunnels en Herstelwerkzaamheden in de renovatie. Samengevat zijn wij inzetbaar voor alle onderdelen waar betonstaal wordt toegepast. Ook kunt u ons inschakelen voor specialistische werkzaamheden.

U kunt zowel al particulier, aannemersbedrijf en betonstaal verwerkend bedrijf bij ons terecht op uren basis en tegen een overeengekomen aanneemsom.

Twijfel dus niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag?

Bel 088-8453001

De specialist in betonstaal

Onze diensten

Betonstaal verwerking

Betonstaal verwerking

Vlechtwerken

Vlechtwerken

Industriewerken

Industriewerken

Infrawerken

Infrawerken

Woningbouw

Woningbouw

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Diblo betonstaal en betonwerken

Begeleiding en uitvoering

Bij ons kunt u terecht voor zowel begeleiding als voor de vakkundige uitvoering. Wij zullen de werkzaamheden met betrekking tot het verrichten van betonstaal vlechtwerken professioneel en vakkundig uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om naar de wensen en eisen te luisteren van onze opdrachtgevers. Op basis daarvan kiezen wij een werkwijze die daarbij past.

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Duidelijke communicatie

Door een duidelijke communicatie met onze opdrachtgever en tussentijdse controles uit te voeren lossen wij problemen op die we dan tegenkomen en voorkomen wij stagnatie en eventuele problemen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat alle werkzaamheden tijdig worden aangeleverd.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Transparante werkwijze

Onze werkzaamheden worden altijd verwerkt volgens de huidige normen en regels. Verder zorgen wij ook altijd voor een open houding en een duidelijke communicatie, afstemming en taakverdeling. Ook een transparante werkwijze is wat u van ons kunt verwachten.

Ervaringen en reviews

Bekijk hier reviews en ervaringen van onze klanten bij Diblo betonstaal & betonwerken.

Vakkundige medewerkers planningen steeds behaald werk naar tevredenheid verlopen een partij die ontzorgd.

review diblo

Gerard van der Haar (aannemer Waal)

Een goede duidelijke site! Wij zijn uiterst tevreden over Diblo, gepassioneerde medewerkers, betrouwbaar, kortom kwaliteit in alle opzichten!

review diblo

John Meijer uitv. Bouwbedrijf De Delta bv

Kwaliteit en vakmanschap bij Diblo

Opdrachtgevers