De fundering voor je aanbouw!

We zijn gepassioneerd 
Eerlijk en betrouwbaar
Altijd aan het verbeteren

Waar bestaat een fundering uit?

Een aanbouw moet stevig en stabiel zijn. Belangrijke rol is hierin weggelegd voor de fundering. Er zijn een aantal stappen die doorlopen moeten worden. We kunnen van een stevige ondergrond voor de aanbouw spreken als deze stappen zijn doorlopen.

1. Eerst heipalen heien

Om te zorgen dat de fundering goed en stabiel staat, is het altijd belangrijk om het nodige heiwerk als eerste te doen. De palen worden op specifieke plekken in de grond aangebracht.

2. Het graven

Het aanbrengen van de fundering begint met het graven. De fundering moet immers net onder de oppervlakte beginnen, vaak net iets meer dan een halve meter. Wij raden aan om een diepte van 60 centimeter vanaf de dekvloer aan . Het graven moet worden gedaan in sleuven. Dit vormt de basis van de ondergrond die gestart gaat worden. Hierop kan vervolgens dan wanneer alles klaar is de aanbouw worden opgebouwd.

3. Bekisting maken

Wanneer voldoende graafwerkzaamheden zijn gedaan , moet de bekisting worden geplaatst. Wij gebruiken tempex U bakken, zorgt ook voor isolatie. Deze bekisting vormen het geraamte waarin op een later moment beton gestort gaat worden.

In onze tempex U bakken komt onze prefab wapeningskorven. Daarmee kan worden gezorgd dat het beton dat gestort wordt goed op de juiste plaats gehouden kan worden. Daarnaast zorgt de wapening dat de beton verder versterkt word.

Fundering maken
Fundering
Fundering
Fundering
Fundering
Diblo betonstaal en betonwerken

Ervaren team

Onze werknemers zijn ervaren en vakbekwaam. Verder is ons team gemotiveerd en staat altijd voor u klaar! Iedereen in ons team is in bezit van een B-VCA of VCA–VOL certificaat en ook zijn we in het bezit van de GPI-certificaten GPI bouw en GPI-infra.

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Vakmanschap en kwaliteit

U bent aan het juiste adres als u iemand zoekt voor al uw vlechtwerk. Ons team staat bekend om hun betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit. Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen onze diensten verkrijgen.
~|comments-o~|font-awesome~|outline

Vragen? Neem contact op

Wilt u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in. U kunt ons ook altijd bellen of mailen. Wij staan u graag te woord!

Ervaringen en reviews

Bekijk hier reviews en ervaringen van onze klanten bij Diblo betonstaal & betonwerken.

Vakkundige medewerkers planningen steeds behaald werk naar tevredenheid verlopen een partij die ontzorgd.

review diblo

Gerard van der Haar (aannemer Waal)

Een goede duidelijke site! Wij zijn uiterst tevreden over Diblo, gepassioneerde medewerkers, betrouwbaar, kortom kwaliteit in alle opzichten!

review diblo

John Meijer uitv. Bouwbedrijf De Delta bv

Kwaliteit en vakmanschap bij Diblo

Opdrachtgevers